Intussen loopt 2022 al vlot. Toch wensen we jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar met vooral een goede gezondheid!

Graag blikken we nog heel even terug naar de periode net voor de verlengde kerstvakantie. Toen knutselden en schreven we onze Nieuwjaarsbrief, maar oefenden we ook heel ijverig onze tafels in. We kregen immers al ons eerste, welverdiende tafeldiploma. Ook mochten we musiceren met de boomwhackers.

Nu is de kerstboom alweer verdwenen, maar die maakte in onze klas wel plaats voor iets anders: een nuttige oplaadkast voor onze chromebooks! Onlangs mochten we de nieuwe chromebooks voor het eerst gebruiken. Intussen lukt het inloggen met onze eigen account al bijna probleemloos en vinden we ook al zelf onze weg naar Bingel en Kabas. De chromebooks zullen voortaan heel vaak ingezet worden om de nieuwe leerstof tot 100 en de nieuwe tafels op een andere manier in te oefenen. We kijken er natuurlijk naar uit om alle mogelijkheden van deze nieuwe toestellen verder te ontdekken.