De herfst komt steeds meer en meer in het land en dat voelen we. De temperatuur wordt iedere dag wat kouder en een muts en een sjaal zijn dan ook niet meer overbodig geworden. In klas zijn we ook volop bezig aan het leren over de herfst. Samen met het eerste leerjaar speelden we maandagnamiddag een leuk herfstspel rond bekende bomen en hun vruchten. Nadien veranderden we in echte Picasso’s! We maakten kubistische herfstbomen, die te bewonderen zijn in de gang aan de klassen van het eerste en tweede leerjaar. Ook hadden we het uitgebreid over de verschillende dieren in de herfst, met name over de egel, de eekhoorn, de spin, trekvogels,… We kunnen nu ook duidelijk het verschil uitleggen tussen een winterslaap en een winterrust. Volgende week maken we nog een herfstwandeling, maar hier volgt later nog meer info over.