Intussen zijn we de tweede week van het nieuwe schooljaar en zijn we de nieuwe klasregels al goed gewoon. Van het eerste naar het tweede leerjaar is toch wel een grote aanpassing: alles gaat vlugger, wordt moeilijker, we moeten zelfstandiger werken, …

De eerste schooldag mochten we al meteen de verjaardag van Shahinda vieren. We konden genieten van een heerlijk stukje taart, waarvoor dank! Om toch ook de gezonde weg op te gaan, maakten we heerlijke fruitbrochettes. Deze aten we buiten op in het zonnige weertje.

Vrijdagnamiddag speelden we samen met het eerste en derde leerjaar een leuk dierenspel. Iedere klas is dit schooljaar als het ware omgetoverd in een dierenklas. Zo zijn wij de ‘bijenklas’, het eerste leerjaar de ‘puppyklas’, het derde leerjaar de ‘apenklas’, …

Foto’s van de eerste schoolweek vind je hieronder.