Vorige week waren we laaiend enthousiast over het loopspel om de tafels in te oefenen. We waren dan ook vragende partij om het nog eens te doen. Zo trokken we dinsdagnamiddag onder het stralende lentezonnetje naar ons grasveld. Deze keer werd het een strijd tussen 2 ploegen, en qua snelheid waren die aan elkaar gewaagd. De stokjes met de oefeningen van zowel de maal- als deeltafels vlogen naar de overkant. Maar bij het inkleuren van de oplossing liep het soms wat fout door te snel te willen zijn. We moesten immers eerst de oplossing van de oefening linken aan de juiste kleur op het 100-veld. Benieuwd naar de volgende beweegles zijn we wel, maar in afwachting gaan we (thuis) de tafels toch nog wat extra automatiseren met onze tafelkaartjes. Ons tafelpotje is natuurlijk geregeld mee in de boekentas.