Eerst en vooral de beste wensen voor 2021! Hopelijk wordt dit een beter jaar en mogen we stilaan Covid-19 vaarwel zeggen… Toch probeerden we in klas het jaar 2020 op een zo leuk mogelijke manier af te sluiten. Dit kan je zien aan de foto’s hieronder. Bekijk zeker en vast ook eens het filmpje! Iedereen zong uit volle borst mee met het lied van Samson en Gert ‘vrede op aarde’. Natuurlijk waren de kinderen ook reuzebenieuwd naar het cadeautje en kaartje dat onder de kerstboom lag. Aan de hand van een spel mochten de kinderen om beurt een pakje kiezen: roze uiteraard voor de meisjes en blauw voor de jongens. Aan hun glimlach te zien was iedereen toch wel blij met dit kleinigheidje die ze na afgelopen jaar toch wel ruimschoots hadden verdiend!

Inmiddels zijn we het jaar 2021 goed gestart en hebben we alweer heel wat gelezen, geschreven en gerekend. Naast het vele werken is er natuurlijk ook plaats voor leuke activiteiten: de Franse taalinitiatie les waarbij we een liedje aanleerden over het lichaam, knutselden rond vuurwerk, enz.

Filmpje lied ‘vrede op aarde’ van Samson en Gert