Blog Image

Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Een beetje uitleg over deze blog

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De Boomgaardschool te Kuurne.
Per klasje hebben wij echter ook onze eigen blog waar we allerhande nieuwtjes en weetjes zullen posten die we aan de buitenwereld te vertellen hebben.
Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

ei-lied en au-lied

Mededelingen, Werkjes Posted on 4 mei 2020 11:42

Beste ouders en leerlingen,

Hieronder vind je de link voor het ei-lied en au-lied. De kinderen kennen deze liedjes al goed, maar indien ze dit nog eens willen horen en zien kunnen ze dit nog eens bekijken door op de link te klikken.

Veel luisterplezier!

ei-lied:

au-lied:

Taken donderdag 7 mei en vrijdag 8 mei

Mededelingen, Werkjes Posted on 4 mei 2020 10:17

Beste ouders en leerlingen,

Jullie kunnen hier ook al meteen de taakjes vinden voor donderdag 7 mei en vrijdag 8 mei. Zo kunnen jullie al meteen aan de slag voor de hele week. Jullie mogen gerust zelf dingen verschuiven! Open eerst “PLANNING TAKEN“!

Vele groetjes!

PLANNING TAKEN

DONDERDAG – Wiskunde – Werkboek T5 L26 en 27 – pagina 22 en 23

DONDERDAG – MAG – Boekje maaltafel van 6