Beste ouders en leerlingen,

In bijlage vinden jullie alle nodige documenten om de taakjes te maken op maandag, dinsdag en woensdag.

Open eerst “PLANNING TAKEN“. Dan kan je aan de slag!

Deze week is er wel iets speciaals in de planning terug te vinden want het is binnenkort… MOEDERDAG! Jullie kunnen zelf aan de slag met de bundel “MOEDERDAG – IDEETJES“.  Probeer alles wel wat te verstoppen zodat de mama’s het nog niet meteen zien… Het moet een verrassing worden! Misschien eens vragen aan de papa’s om hier en daar wat te helpen als je iets niet weet of als je iets nodig hebt. Foto’s van wat je hebt gemaakt zijn steeds welkom! Ik ben zelf al reuze benieuwd!

Ik vroeg me af of de kinderen wat zelfstandig aan de slag kunnen met alles? Laat gerust iets weten! Feedback is altijd welkom…

Veel succes!

PLANNING TAKEN

MAANDAG EN DINSDAG – Spelling – Werkboek woordpakket 24 pagina 53 en 54

MAANDAG – Juist lezen – Taalboek B pagina 60-61

MAANDAG – Wiskunde – Werkboek T5 L19 en 20 – pagina 17 en 18

MAANDAG – Tafelkaartjes – Maal- en deeltafel van 6

MAANDAG – Tafelkaartjes – Maal- en deeltafel van 6 (Indien je thuis print zal dit beter lukken!)

MAANDAG – De week van Karrewiet – 2 mei

DINSDAG – Wiskunde – Werkboek T5 L21 – pagina 19 en 20